Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får jag Mascara Tillfälligt bilstol?

Om du får mascara på din bil klädsel, oroa dig inte. Även en mascara fläck är fula på din bil interiör, men det behöver inte vara permanent. Trots den mörka pigment som finns i mascara, är det faktiskt inte svårt att avlägsna. Det är viktigt att ta bort mascara fläckar från din bil klädsel vid första anblicken att förhindra att mascaran från att spridas vidare. Också, städa mascara måste göras på rätt sätt, så du behöver inte sprida det. Saker du behöver
Kallt vatten
Bowl
1 msk., Flytande diskmedel
Spoon
vita trasor
Kemtvätt lösningsmedel
Visa fler instruktioner

1

Häll 2 koppar kallt vatten i en skål. Lägg 1 msk flytande diskmedel och rör om ordentligt med en sked för att kombinera.
2

Doppa en ren, vit trasa i såpvatten och vrider ur den ordentligt. Tamp mascara fläcken med trasa och tvålvatten, byta till rena delar av trasa ofta. Blot området med en torr trasa för att absorbera fukt på klädseln.
3

Alternate stampande fläcken med trasa och tvålvatten och sedan blotting med torr trasa tills mascara fläck har hävas. Skölj området med en trasa och kallt vatten och torka med en torr trasa.
4

Ansök kemtvätt lösningsmedel på fläcken om den kvarstår. Fukta en ren, vit trasa med lösningsmedlet och svamp det på fläcken. Blot med en torr trasa för att absorbera kemtvätt lösningsmedel.
5

Alternate blotting med kemtvätt lösningsmedel och torr trasa tills mascara fläcken är borta.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123452.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.