Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man klä en Armstöd

Om du har en skadad, ful armstöd i bilen behöver du inte ha det fast med en professionell bil detailer. Med vissa vanliga hushåll verktyg och ersättande tyg som du väljer, kan du återställa din bils armstöd under en eftermiddag projekt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Komfortmaterial
Hårtork
Klädsel skum
Spraylim
Häftpistol
Saxar
Visa fler instruktioner

1

bort armstödet från stolen med en skruvmejsel. Spara dina skruvar, om de inte är avskalade, så att de kan bytas ut senare. Om dina skruvar är avskalade, använd storlek som en guide för att vara säker på att du ersätta dem med exakt samma storlek och form skruven. De felaktiga skruvar kan orsaka din armstöd för att fungera korrekt.
2

Heat din klädsel material i direkt solljus eller med en hårtork. Om du använder vinyl material för att återställa ditt armstöd, kommer förvärmning hjälpa din vinyl för att röra sig och sträcka som behövs för att klä din armstöd. Bara en kort mängd direkt värme behövs för att göra det smidigt och enkelt att använda.
3

Byt ut klädsel skum som behövs. Om din armstöd har blivit knölig och deformerade över tiden, kan den ersättas enkelt med en bit av 2-tums klädsel skum skära till. Använd en självhäftande spray för att fästa din skum direkt till ARMSTÖDSBÅGE.
4

Placera din klädsel material över armstödet. Dra materialet spänt över kanterna på din armstöd och under för att röra ramen direkt. Staple ditt material direkt till undersidan av ramen. Klipp bort överflödigt material.
5

Walk tyget längs hörn eller böjda områden av ditt armstöd tum för tum, med hjälp av en hårtork om det behövs för att göra tyget mer följsamma. Om ditt material inte ligger plant runt böjda områden, överväga att skära korta vertikala slitsar för att vika över och hjälpa materialet vila ordentligt. Byt armstödet när du är klar reupholstering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123433.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.