Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Ta bort och ersätt Dash i en S10

Instrumentpanelen på Chevy S10 lastbil huvudsakligen består av trim panel ovanför kombiinstrumentet, knäet bolster under rattstången, isolatorn panelerna till vänster, mitten och höger sidor och handskfacket rutan. Någon av dessa paneler kan tas bort och bytas ut om det behövs, och du kommer också att behöva ta bort en del eller alla de paneler om du behöver nå komponenter på instrumentbrädan. Angiven ordning nedan rekommenderas eftersom du behöver ta bort några paneler innan du kan komma åt andra. Saker du behöver
Skruvmejsel
Trim stick
Visa fler instruktioner
Borttagning
1

Skruva loss de övre skruvarna till knäet bolster nära styrningen kolonn med hjälp av en skruvmejsel.
2

Ta bort skruvarna för ljudisoleringsmedel paneler på undersidan av instrumentbrädan med din skruvmejsel och sedan sänka dem från instrumentpanelen.

3

Luta rattstången nedåt och flytta växelspaken i låg växel för att ge dig mer utrymme att arbeta.
4

Ta knäet stärka ' s återstående skruvarna och sänk från instrumentpanelen. Koppla linan för parkeringsbroms och och dra ut eventuella andra anslutningar innan du tar bort bolster.
5

Ta bort de två skruvarna för kombiinstrumentet bezel som har ingång från undersidan ovanför klustret. Dra trim bezel loss panelen, dra några elektriska anslutningar bakom det, dra sedan ramen tillbaka kraftigt för att ta bort sina klipp från panelen.
6

Öppna handskfacket och tryck uppåt på belägna våren på facket ' s vänster ände för att frigöra dörren från facket. Ta bort de fyra skruvarna som dörren till streck med hjälp av skruvmejseln.
Installation
7

in bezel ersättning klustret på instrumentpanelen, och se sina klipp i den bakre engagera. Anslut de elektriska anslutningarna och skruva fast ramen på plats med skruvarna i fronten.
8

Anslut handskfacket dörren till strecket med sina skruvar och se till att fjädern ingriper med dörren till ansluta den till facket.
9

Installera knäet bolster på panelen, som förbinder de elektriska kontakterna och parkeringsbromsen ' s utlösningskabel och sedan tillämpa de skruvarna med skruvmejseln.

10

Anslut ljudisoleringsmedel paneler till instrumentpanelen ' s nedre ände och skruva fast dem på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123459.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.