Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Audi läderbehandling

Välj Audi-modeller har lädersäten som deras fabrik standard, men det finns som en egen alternativ för alla modeller. Liksom allt läder, kommer Audis klädsel kräver regelbundna behandlingar och balsam för att hålla det ser och fungerar som bäst. Typer av läder

Audi erbjuder tre olika kvaliteter av läder för inredningen av sina bilar: Valetta, Feinnappa och läder /Alcantara. Oavsett vilken klass du väljer, kommer behandlingen att vara densamma.
Tidsram

Nytt läder är helt luftkonditionerade och kommer inte att kräva balsam för 60 till 90 dagar. Utöver detta beror tidsram på klimatet där du bor. Lädersäten i varma stater, särskilt på sommaren, skulle gynnas av månatliga präglingar. Svalare klimat och vintermånaderna kommer att sträcka detta intervall till 90 till 120 dagar.
Leather Care Products

läder som används i high-end fordon som Audi bör rengöras med en produkt i 5 och 5,5 pH-område. Något surare är sannolikt att de-tan huden. Rengöring och konditionering produkter som Lexol, Zymol eller en specifik Audi läder vård kit är bäst lämpade för läder vård. Först sedan torka dem Addera rengöring och konditionering

Vacuum sätena ner med varmt vatten. Applicera läderrengöring och arbeta i. Låt det sitta i 15 minuter. Torka återstoden, upprepa tills ren. Ansök läder balsam för varm (inte het) läder och arbeta i, med särskild uppmärksamhet på sömmarna. Lämna det på i sex-plus timmar innan du torkar bort rester med en fuktig trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123566.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.