Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Stick Något instrumentbrädan i en bil utan att lämna en Mark

Bilinstrumentbräda fästen tillåter förare att hålla GPS-enheter och andra föremål inom räckhåll utan att lämna klibbiga rester. I vissa stater som Kalifornien, montera en GPS eller annan elektronisk utrustning på vindrutan är olagligt, vilket gör en instrumentpanel monterad GPS viktigt. Hålla dina viktiga poster såsom förändring för en vägtull och solglasögon inom räckhåll möjliggör en mycket säkrare körning, eftersom du då inte behöver titta ner och bort från vägen för att hitta dem. Det finns många alternativ i bilen tillbehör departementet butiker kontorsmaterial och andra liknande återförsäljare. Saker du behöver
Bilinstrumentbräda mount
Återanvändbar
självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Använd en sug-cup bil instrumentbrädan fäste för GPS, mobiltelefoner och andra elektroniska enheter. De typer av tillbehör instrumentpanelen bil montera på instrumentbrädan med en sugkopp och har montrar som placerar enheten i en bra position för föraren att se.
2

Använd ett fäste instrumentbräda friktion för elektroniska enheter. Liksom kopp vindrutan sugkoppsfästen, dessa sitta kvar på instrumentbrädan i en bil utan kladdiga rester, istället använder friktion för att behålla sin position. Till exempel kan du köpa bönor väska friktion fästen gjorda speciellt för att hålla GPS-enheter.
3

Använd en återanvändbar självhäftande kitt för att fästa foton eller papper på instrumentbrädan. Dessa typer av klibbiga kitt finns på de flesta butiker kontorsmaterial. Du lägger lite spackel på instrumentbrädan, sedan bifoga det till kittet. Spacklet lossnar lätt när det behövs.
4

Ställ en klibbig instrumentpanel dyna ovanpå instrumentpanelen för att hålla diverse föremål, såsom dina solglasögon. Trots sitt namn, till dessa använder friktion stanna på instrumentbrädan, inte ett klibbigt lim. Den klibbiga delen beskriver ytan på dynan som håller objekt med ett klibbigt-känsla material, även om det inte egentligen inga klibbiga rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123490.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.