Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får man lukten av cigarettrök Tillfälligt bilstol

Cigarett rök fläckar och blad lukt på kläder och textilier. Röken lämnar efter sig en klibbig återstod som samlats på vindrutor och invaderar djupt in bilsäten och lämnar en obehaglig lukt. Ta bort den rökiga lukten från bilens klädsel innebär djup rengöring för att avlägsna rester som har genomsyrat bilbarnstolar. Vädring ut bilen och rengöring och tvättning av mattan och vindrutan, tillsammans med bilsäten, hjälpa till att befria bilen av cigarett dofter. Saker du behöver
Hand vakuum eller sopvals
Klädsel Cleaner Review Rena trasor
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Öppna alla bildörrar. Sopa bilen klädsel och matta med en hand vakuum eller en sopmaskin klädsel fastsättning. Ta bort alla smulor och smuts från bilsäten och mattan.
2

Spray klädseln med en klädsel renare. Spray en 3-fot med 3-fotdel och gnugga med en ren trasa, lossnar inbäddade smuts och rök rester från inuti sätet fibrerna. Torka sätena torrt med en ren trasa. Rengör all klädsel i bilen, en sektion i taget.
3

Strö bakpulver över den rengjorda klädseln i bilen. Stäng dörrarna till bilen och låta bakpulver att förbli över natten för att absorbera kvardröjande cigarett luktar.
4

Sweep bakpulver från klädseln nästa dag. Om en liten cigarett lukt kvarstår, upprepa bakpulver processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123466.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.