Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur får Gum bort av bilstol

Oavsett hur noggrann du är med din bils klädsel, olyckor händer. Du kan förbjuda människor från tuggummi i bilen, men du kan inte stoppa dem från att oavsiktligt sitter i tandköttet och överföra den. Det är svårt att få tuggummi ur klädseln, men det är inte omöjligt. Med lite tålamod och lite ansträngning kan du rensa tuggummi bort säten utan skada klädseln. Du förmodligen inte kommer att behöva använda alla stegen nedan för att ta bort tuggummi, så sluta när du kommer till en som fungerar för dig. Saker du behöver
Latexhandskar
Clear cellofantejp
Ice
Smörkniv
Goo Gone eller annat gummi-upplösning renare
bomullspinnar
Clean
butik trasa diskmedel
Visa fler instruktioner
1

bort så mycket av det gummi som du kan med fingret. Dra det, sträcka ut den tills raster, rulla den. Använd latexhandskar om du inte vet var gummit kom ifrån och är lätt grossed.
2

Använd remsor av tydliga cellofantejp att plocka upp så mycket av tandköttet som fortfarande är fast där som du kan.
3

Gnid en isbit i en plastpåse över tandköttet. Håll den på tandköttet i 3 till 5 minuter tills tuggummi är hårt och sprött. Bryt och skrapa så mycket av det utanför som du kan med smörkniv.
4

Applicera lite Goo Gone eller annat gummi-upplösande rengöringsmedel på fläcken. Använd en bomullspinne om du är osäker på om den renare kommer att färga din bilbarnstol. Blot och gnugga fläcken med ren butik trasor, applicera mer Goo Gone varje gång du får ett lager av gummi för att komma upp.
5

Använd milt diskmedel på hörnet av en ren butik trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123335.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.