Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur naturligt att reparera sätena färg läder i en bil

Läder är det dyraste material som skall användas för en bilens interiör. Det är också den mjukaste och mest bekväma alternativet. Mjuka lädersäten kan verkligen lägga till karaktär och värme i ditt fordon. Tyvärr, om lädret inte underhålls väl, kan det blekna, missfärgas eller spricka. Däremot kan lädersäten rengöras och repareras med hjälp av några enkla steg. Saker du behöver
Dammsugare
Sadel tvål
Duk
Läder recoloring lösning
spraya Läder skydd eller grädde
Visa fler instruktioner
1 < p> Dammsug damm och skräp mellan sprickorna i lädersäten och från golvet. Damm och smuts hindrar dig från att ge sätena en riktigt bra rengöring innan den behöver repareras.
2

Rub sadel tvål i sätena med en trasa. Gnid tvålen in med långsamma cirkelrörelser. Se till att gnida tvålen i alla delar av sätet. Låt det torka innan du torkar det smidigt med en trasa. Upprepa det här steget för alla säten. Sadeln tvål ska städa och åter återfuktar lädret.
3

Rub agent läder recoloring i sätena. Matcha färgen på recoloring medlet med färgen på din skinnklädsel innan det till sätena. Applicera några av de recoloring medlet till ditt trasa och gnid in den i läder, med början på ena sidan av stolen och arbeta dig fram till den andra. Applicera mer av medlet och när du behöver. Arbeta in den i lädret tills lädret återgå till sin ursprungliga färg. Låt sätet torka i en dag.
4

Ansök läder skydd till sätena. Detta kan sprayas på eller gnuggas in sätena beroende på vilken typ av läder beskyddare du använder. Om du sprutar det på, se till att tillämpa det i jämna och tillbaka stroke. Om du gnugga läder beskyddare på sätena, ta hand för att gnugga det på i en långsam och cirkelrörelse, med början på ena sidan och arbeta dig över tills du har täckt hela sätet. Upprepa detta steg för de övriga platserna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123532.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.