Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter en Jeep Cherokee Headliner

Efter flera år, kan den Jeep Cherokee overhead headliner vika för ålder och värme, vilket gör att sag och riva bort från fordonets tak. Mekaniker butiker utför inte dessa reparationer, tvingar dig att gå till en tapetserarverkstan där en headliner ersättare kan kosta dig flera hundra dollar. Med ett fåtal hushåll verktyg och en skumbärare headliner ersättning, kan du utföra den här reparationen själv och för en bråkdel av priset. Saker du behöver
Putty Skruvmejsel
eller spackel kniv
Utility kniv
Table eller stor upphöjd arbetsutrymme
Hushållens rengöringsborste eller grill borste
Aerosol lim
Ny skum -backed headliner material
Visa fler instruktioner
1

Använd skruvmejseln, ta bort alla skruvar som håller headliner trim på plats. Ta bort skruvarna från solskydden, takbelysning och kläder handtag hängare och krokar. Headliner Styrelsen lossnar från taket när alla skruvar är borttagna. Öppna den Jeep Cherokee Baklucka dörren och dra headliner styrelsen ut genom dörren.
2

Placera headliner sidan skivmaterial upp när du sätter den på toppen av tabellen eller förhöjd arbetsområdet. Skär materialet headliner kortet bort från innertaket brädan med en skalpell.
3

Scrub och ta bort förfallna skum från insidan av innertaket ombord med borsten. Du kanske vill börja på ena sidan och arbeta dig över till den andra tills allt skum har tagits bort.
4

Placera den nya headliner materialet över headliner, skum nedåt, se till att det är även på alla sidor. Låt materialet att drapera över sidorna minst 3 till 4 inches för att du har gott om material att arbeta. Vik tillbaka hälften av det nya innertaket, skum sidan uppåt och jämnt spraya ett tjockt lager av aerosol lim till både skum sidan av innertaket och headliner ombord. Byt headliner material, lim nedåt, och jämna ut det med handflatan eller baksidan av din hand. Använd en linjal för att jämna ut headliner materialet för att säkerställa att ingen luft fickor formulär. Upprepa denna process med den återstående delen av headliner materialet.
5

Klipp och avlägsna överflödigt material från kanterna av headliner ombord med mattkniv. Promenera runt innertaket styrelse och skära bort hålen för visir och skruvar som omfattas av den nya headliner materialet.
6

Byt headliner ombord inuti Jeep Cherokee flyttar efter den på plats genom den bakre kläcks dörren. Rikta headliner använda visir som markeringar. Byt ut alla skruvar på trim, visir och galgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123488.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.