Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Dye Matta i en lastbil

Mattan i en lastbil bleknar från exponering för fukt och solljus, men det finns ingen anledning att byta ut mattan om det annars i bra form. Du kommer att spara mycket pengar genom färgning mattan. Du kan köpa spraya färg, i en burk, från en tapetserare eller bildelar butiken och färga mattan. Korrekt förbereda mattan och spraya med en jämn och kontinuerlig rörelse är nyckeln till att få bra resultat. Saker du behöver
Skruvmejsel
Shop Vac
Steam Cleaner Review Blue målartejp
Tidning
2 burkar av spray färg
Visa fler instruktioner

1

Ta bort skruvarna som håller trim runt dörren, ta bort trim och ställ den åt sidan.
2

Dammsug mattan ordentligt med Shop Vac.
Sida 3

Steam rengöra mattan, vänta tills det torka ordentligt, sedan vakuum igen. Det är mycket viktigt att mattan är ren innan sprayen färgämnet.
4

Place tidningen över framkanten av lastbilen stolen och fäst den med blå målartejp. Detta kommer att skydda din sittplats från sprutdimma. Täck färgen bredvid kanten av mattan med papper och blå tejp.
5

Skaka sprayen färgämnet kan, och håll det så att munstycket är ca 8 inches bort från ytan av mattan. Spraya färgen på mattan med en jämn och kontinuerlig rörelse. Håll burken i 45-graders vinkel medan sprutning.
6

bort tidningen och tejpen innan färgämnet torkar.
7

Låt färgen torka helt, och lägg trim runt dörrkarmens tillbaka på plats. Sätt in skruvarna i hålen och dra åt dem med skruvmejseln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123411.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.