Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Bil Läder Repair

Om lite trasig eller helt enkelt sliten, kan ett fel i bilens lädersäten vara obehagligt och irriterande. Det är ett enkelt sätt att reparera läder själv, bidrar till att hålla din bil snyggt och du sparar pengar i processen. Bedöma skadorna

Var medveten om vad som kan och inte kan lätt repareras. Slitage, knäckt läder och små veck kan lätt repareras, men hål och stora tårar kräver patchning. Addera Vad du behöver

kit läder reparation finns på mest bil-butiker, järnaffärer och hem-förbättring stormarknader. Sådana satser innehåller praktiskt taget allt du behöver reparera eller retuschera du bilens skinnklädsel.
Förberedelser

Förberedelser är nyckeln till kvalitet läder reparation. En läder yta bör först rengöras, slipas och torkas med alkohol för att avlägsna tvålrester.
Patience

Ha tålamod. Låt lädret torka helt mellan varje steg, och ta din tid att se till att du har rätt matchning för din läder färg.
Assistance

Kontakta din återförsäljare för hjälp . Återförsäljare kommer ofta att kunna ge prov läder färg och färgämnen för att hjälpa matcha färgen på en läder-reparation lösning. Vissa återförsäljare kommer även göra mindre reparationer gratis om bilen är under garanti.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123404.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.