Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Rökning Fläckar på Car Fabric

Rökning är en hälsorisk, eftersom de flesta människor är väl medvetna om. Vissa människor är inte medvetna dock av de fula fläckar som rök kan lämna på bil tyg. Rök fläckar är gulbrun till färgen och minska uppkomsten av insidan av bilen. Ta bort rök fläckar från bil tyg kan göras med rätt produkter och metoder. Saker du behöver
hink eller skål
milt tvål
vatten
Sponge
Rags
Glycerin
Natriumtiosulfat
Visa fler instruktioner

1

Fyll en skål eller hink med några droppar milt diskmedel och varmt vatten. Använd din hand för att blanda upp tvål och vatten, bildar skum.
2

Doppa en svamp i hinken eller skål. Vrid ur svampen väl.
3

Scrub röken fläcken med svamp och tvålvatten. Gå över fläcken med en trasa och vanligt vatten för att avlägsna eventuella tvålrester.
4

Låt bilen tyget lufttorka. Inspektera tyget för eventuella spår av röken fläckar.
5

Häll glycerin över röken fläckar om tvål och vatten inte bort det. Gnid glycerin i tyget med en ren trasa. Låt glycerin att sitta på tyget under 30 minuter.
6

Tvätta tyget igen med svampen och tvålvatten. Gå över tyget med en trasa och vanligt vatten. Blot tyget med en torr trasa för att absorbera överflödig fukt.
7

Använd natriumtiosulfat om röken fläcken kvarstår. Natriumtiosulfat kan köpas på de flesta byggvaruhus, pool butiker utbudet eller platser där akvarier och tankar fisk säljs.
8

Blanda 1 tsk. natriumtiosulfat med en kopp varmt vatten i en skål eller hink. Sponge lösningen på rök-färgade tyg med en ren trasa eller svamp.
9

Låt natriumtiosulfat att sitta på bilen tyg i ca 30 minuter. Skölj tyget med en trasa och vanligt vatten. Blot tyget med en torr handduk för att avlägsna överflödig vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123419.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.