Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man reparerar vinylklädsel på en båt

Båtar är dyra, så när vinylklädsel skadas, är det mer än bara ett litet problem. Det är ett viktigt problem som tar avstånd från båtens värde som en investering. Stora skadade områden kräver oftast re-klädsel, men små skärsår eller brännskador i vinyl kan repareras med en vinyl reparationssats. Använda ett kit vinyl reparation är det enklaste sättet att göra små reparationer eftersom den inte kräver att ta bort klädseln från båten. Saker du behöver
Bucket
1 tsk. diskmedel
1 gallon varmt vatten
mjuk trasa
Komplett ingen värme vinyl reparationssats
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Placera hink på en plan yta och lägger diskmedel och varmt vatten i den.
2

Släpp tvättlapp i varmt tvålvatten. Lyft tillbaka ut och vrida ur överflödigt vatten. Torka ytan runt den skadade platsen så att du har en ren yta att arbeta på.
3

Öppna klara självhäftande spackel och få ut det sprider verktyget. Spridningen Verktyget kommer normalt att se ut som en liten smörkniv eller spackel.
4

Sprid ett lager av vinyl förening över området du reparerar fylla den djupaste delen av skadan. Gör det så smidigt som möjligt. Låt vinyl spackel torka helt.
5

Öppna burken färg förening som matchar din klädsel. Sprid färgen föreningen över den skadade delen med att sprida verktyg och sedan jämna det ner.
6

Välj säden pad som matchar strukturen på din klädsel från satsen och tryck fast den texturerade sidan ner i vinyl reparation. Tryck lätt så att du inte trycker in föreningen på sin plats.
7

Fäst säden pad med bitar av maskeringstejp. Låt reparationen sitta tills det är helt torrt. Det kommer att ta minst åtta timmar att torka med säden pad täcker det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123344.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.