Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort katten urin från Vinyl Bilinteriör

Om en olycka som hände när du skulle ta din katt till veterinären, eller du lämnade en bil fönster öppet och hade en oväntad besökare, kan du hitta vinyl insidan av din bil har varit färgas av katt urin. Katt urin kan orsaka dålig lukt, särskilt i små utrymmen. Lyckligtvis det det kan vara relativt lätt att ta bort med några standard hushållsprodukter. Saker du behöver
Rags Bucket
eller svampar
Vinäger
citronsaft
Bakpulver
Klorblekmedel
Dammsugare
Våt-torrdammsugare

Visa mer instruktioner
1

Place kallt vatten i en hink. Med en ren trasa eller svamp, sandskädda hela området på bilsätet. Med hjälp av en våt-torr vakuum gå över ytorna, till sittdynorna och golvmattor. Hink
2

Blanda citronsaft och vatten och använda den som ett rengöringsmedel om kallvattnet lösningen inte arbeta. Blanda ca 1 dl citronsaft till 2 dl vatten. Doppa trasan i lösningen och skrubba sätena igen. Låt torka.
3

Blanda vinäger och ljummet vatten i en hink. Använda trasan, skrubba vinylen sätet. Låt inte lösningen pöl, men använder en del "armbåge fett" och gnid in den i sätet. Låt sitta tills det är torrt.
4

Strö bakpulver över urin-indränkt området. Detta bör hjälpa dra ut eventuella kvarvarande fukt från urin eller de två tidigare metoderna. Låt stå i cirka en timme.
5

Dammsug upp det återstående bakpulver från bilbarnstolen.
6

Blanda 1/4 kopp blekmedel med 3 dl vatten. Om lukten kvarstår efter provat de tidigare metoderna, svabba säten med klorblekmedelslösning. Detta kan påverka färgen på era platser, så se till att skära av blekmedlet med mycket vatten. Täck alla delar av sätet med blekmedel blandningen. Låt det torka i minst två timmar med bilen fönstren öppna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123402.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.