Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Dye Bil Carpet

Även när största omsorg tas, kan mattan i en bil blir färgade och smutsiga. Om du av någon anledning kan hålla din rena bil matta, färgen kommer sannolikt blekna med tiden. Hellre än att betala för att få mattan professionellt färgat eller en ny installerad, prova att dö själv. När döende bil mattan, prova att bo så nära mattans ursprungliga färg som möjligt. Saker du behöver
Vakuum
Stain Remover Review tvättlapp
Carpet dye kit
Sprayflaska
Skurborste
Visa fler instruktioner
1

Vacuum bilens mattan och ta bort eventuella föremål som finns på golvet.
2

Applicera ett fläckborttagningsmedel till eventuella fläckar och skrubba med en våt trasa. Låt mattan torka innan du fortsätter. Det är OK om du inte kan ta bort alla fläckar, men försök att få ut så mycket som möjligt.
3

Välj ditt kit matta färgämne. Det finns en mängd olika kit som finns i fordonsindustrin butiker och på nätet. Även om du kan färga dina mattor någon färg, kommer de ser bäst om du väljer en färg nära mattans ursprungliga färg.
4

Blanda mattan färgämnet enligt förpackningens anvisningar. När detta är gjort blandning, överföra mattan färgämnet till en sprutflaska.
5

Spray färgen direkt på mattan. Spraya jämnt, med början i toppen av mattan och arbeta dig ner. Genom skrubbning med en skurborste
6

Spread. Använd en upp och ner rörelse med fast tryck. Fortsätta att tillämpa färgen och skrubba tills du är nöjd med färgen. Låt mattan torka innan du använder bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123472.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.