Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort paneler Halvkombi

Hatchback bilar finns inte med ett slutet bagageutrymme. Istället är lagring precis bakom baksätet och döljs av en panel lock. Området nås från den bakre delen av bilen när luckan öppnas. Panelen ligger plant och är oftast gjorda av plast. Plasten är eventuellt täckt med mattan. Paneler är fästa vid sidorna eller det inre tak från sladdar eller fjädrar, och den främre delen är fäst klämmorna på baksidan av baksätet eller på sidorna av den inre kroppen. Panel bort på de flesta modeller är enkel och lättillgänglig. Instruktioner
1

Öppna den bakre bakluckan. Hatchbacks har top-dörrar som när den öppnas kommer att lyfta uppåt. Vissa halvkombi modeller har långa dörrar som passar exakt till brädan och ger enkel tillgång till lastutrymmet. Andra har en top-gångjärn fönster som öppnas från en ungefärlig midja-hög nivå. För att komma åt panelen delar, kanske du måste luta sig in i lastutrymmet.
2

Kontrollera om bilen har en spak på ena sidan av bagageutrymmet som håller fast panelen i sin position. Dra spaken till sitt bredaste öppet läge för att ge tillräckligt med slack så du kan börja ta bort panelen.
3

Håll fast platta och märker hur den är fäst vid fordonet. Titta längs båda sidor av den bakre inre för att lokalisera hakade sladdar, fjädrar på krokar eller metall-slutna ledningar våren. Rör försiktigt panelen upp och ner och testa motståndet att få en känsla för hur tätt panelen är fäst.
4

Lift strängar och sladdar som är anslutna på krokar över krokarna för att ta bort dem. Gör den ena sidan och sedan den andra. Använd båda händerna om de är väldigt spända. Vila sladdarna på panelen överst.
5

Leta efter klipp som visar var panelen är fäst på framsidan. Kontrollera bakom baksätet och över till höger och vänster av inredning klädsel. Frontpanelen har en tunn stav som fäster klippen. Observera att klippen kommer att ha en liten läpp att stången sitter i.
6

Hold på stången och skaka den försiktigt från sida till sida tills båda sidor lossas från clipsen. Dra ut panelen. Du kan också ta bort videoklipp med en skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123671.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.