Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Gör det själv hemma: Lim för en slapp Headliner

Reparera en slapp headliner hemma är ett enkelt projekt, och det kostar mycket mindre än att ta bilen till en professionell. Med en skruvmejsel och en kan av lim, kan du förbättra din bils utseende och hjälper till att förhindra en olycka på grund av förlust av synlighet. Den mest komplicerade delen av reparationen är att ta bort och rengöra bordet, så att tidsfristen för det steget. Du kan antingen köpa nytt tyg, eller, om det befintliga tyget fortfarande är användbart, sätt tillbaka det. Saker du behöver
Scraper
burk med spray-on lim
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla trim, kupolen ljus och andra hinder så att du kan ta bort innertaket och styrelse. Den trim fästs antingen med skruvar eller clips.
2

Ta headliner ur bilen och ta bort tyget fortfarande sitter. Skrapa bort eventuellt skum eller lim fastnat i styrelsen. Var försiktig så att du inte skadar den bräckliga brädet.
3

Lägg ut tyget på tavlan. Arbeta med hälften av duken vid en tidpunkt, det lim till styrelsen. Ta din tid med detta steg, eftersom du inte kan flytta tyget när den har rört limmet.
4

Klipp bort eventuellt överblivna tyget och skär hålet för takbelysning.
5

Montera brädan. Fäst den på plats och sätt tillbaka takbelysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123668.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.