Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort Permanent Marker Från en bilbarnstol

Permanent markör är en av de svåraste fläckar att ta bort från något material. Nyckeln till att ta bort sådana fläckar är att agera snabbt innan fläcken har tid att ställa in eller dra vidare in i materialet. Du kanske måste prova mer än en metod, beroende på storleken på fläcken och materialet påverkas. Försöker förslagen nedan kan hålla dig från att söka vård av en bilstol professionell. Saker du behöver
pappershanddukar eller tre eller fyra torra trasor
Hairspray
Bomullstussar
Tvättsprit
Terpentin
Visa fler instruktioner
1

Blot fläcken med hushållspapper eller en torr trasa. Gnid inte på fläcken eftersom det troligen smeta in ett större område.
2

Spray hårspray direkt på märkpenna fläcken. Låt det dra i fläcken i några minuter.
3

Torka fläcken med en ren, torr trasa eller pappershandduk. Upprepa steg 2 vid behov, men vara säker på att när du torka av den med hushållspapper eller trasa är helt orörda för att förhindra kontaminering det igen.
4

Använd tvättsprit som en alternativ metod. Fukta en bomullstuss i tvättsprit och mjukt gnida den mot fläcken. Upprepa vid behov och upprepa med en ren, torr trasa eller pappershandduk.
5

Försök att använda en liten mängd av terpentin om dina bilsäten är läder. Efter blotting fläcken, fukta en trasa eller pappershandduk med liten mängd terpentin och gnugga den försiktigt men bestämt mot markör fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123353.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.