Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Wheels Mirror Alu

Lättmetallfälgar är hjul av en aluminium-eller magnesiumlegering, och ibland en kombination av de två. De används på alla typer av fordon. Lättmetallfälgar är inte bara för utseende, de har en faktisk syfte: Legeringen är en bra värmeledare, det drar bort värmen från bromsarna snabbare, hjälper bromsarna sval. Dessutom är legerat starkare än stål, så det håller upp bättre när du, säger, kör in i en trottoarkant vid 50 miles per timme. Utseendet på aluminiumfälgar spänner från en plattare "borstad metall" ser till en glänsande, speglad look. Rengöring speglade hjul tar lite armstyrka. Saker du behöver sälja Grease Remover Review Tvål och vatten
Aluminium polish
Wheel polska
Rags
Visa fler instruktioner
1

Clean hjulen med en fett remover för att rengöra hjulen på grime.
2

Tvätta aluminiumfälgar med tvål och vatten för att avlägsna fett renare och något grus. Du vill ha dem rena när du polera dem så att du inte repar deras ytor.
3

Gnid hjulen med en mjuk och torr trasa för att avlägsna vattnet, sedan låta hjulen sitta för en stund för att se all fukt är borta. För nya hjul, är det mer än sannolikt det sista steget behövs. Om hjulet är repad upp eller ha en film, måste du fortsätta.
4

Rub på en aluminium polera med handen eller en trasa.
5

Polish genom att gnugga med en trasa i cirklar. Gnid tills aluminium polish är ganska mycket borta.
6

Torka med en ren trasa för att ta bort polish rester. Upprepa processen tills du får spegel glans som du strävar efter. När du får en ganska bra glans på aluminiumfälgar, använd ett hjul polish för att avsluta dem. Applicera hjulet polish på samma sätt som du gjorde i aluminium polska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122860.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.