Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man Refinish Trim Aluminium Auto

Aluminium är en del av bil klippningar, mest märkbart på fälgar av fordonet. När aluminium börjar se grumlig eller mindre orörda, är restaurering av aluminium trim tillrådligt. Restaurering av trim är möjligt genom gör-det-själv-metoder hemma istället för att ta bilen till en mekaniker för reparation. När återställd, är aluminium en tillgång till fordonet. Saker du behöver
Anodisering strippa
Mjuk trasa
Vatten
Sponge
Handduk
Aluminium polish
Maskeringstejp
Stålull Buffing trasa
Efterbehandling polska
Visa fler instruktioner
1

Applicera en anodisering strippa till aluminium trim med en mjuk trasa. Försiktigt gnugga aluminium att sprida anodisering strippa. Detta tar bort anodisering material kommer ut på aluminium. Anodisering strippa finns i bildelar butiker.
2

Blöt svampen med vatten och torka bort strippa. Skölj och upprepa tills all av avdrivningsanordningen avlägsnas från aluminium. Torka aluminium med en handduk tills det inte finns någon fukt.
3

Tape områdena kring aluminium. Detta förhindrar repor i billack medan du arbetar på aluminium trim.
4

Ansök aluminium polish för aluminium enligt de polska specifikationer och riktningar. Använd en pad stålull för att tillämpa polish och skrubba aluminium samtidigt.
5

Polera aluminium. Detta hjälper inte bara lysa i aluminium, men det gör att lacket att fungera bättre. Torka bort överflödigt lack med vatten och en svamp, och sedan torka aluminium.
6

Ansök efterbehandling polish för aluminium. Sprid över aluminium enligt de polska instruktioner. Använd putsdyna att försiktigt polera aluminium med avslutande polish för att få upp en glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123117.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.