Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Hazy Car Lights

Om du hittar dig själv kör på en väg på natten, oförmögen att se 20 meter framför dig, kan det inte vara på grund av dimman, det kan inte ens vara så att en av bilens strålkastare är utbränd. Det kan helt enkelt vara så att bilens lampor är täckta med en film som liknar den på en badrumsspegeln efter en dusch. Enligt Popular Mechanics, behöver dina strålkastare inte bli kliad se scuffed och dimmigt, med tid och försummelse, kan de utveckla fina sprickor och kan bli täckt med film. Saker du behöver
Maskeringstejp
Sandpapper
Polerduk
polermedel
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bil för att avlägsna eventuell ytsmuts. Det är också en bra idé att vaxa den, åtminstone inom en fot eller två av strålkastarna, eftersom polermedel är mindre benägna att hålla.
2

masken strålkastarna med blå, låg klibbighet målarens maskeringstejp (denna typ av band kommer lossna lätt).
3

polska med polering förening i ca 10 minuter, med en tvättlapp eller mikrofiberduk. Du kan också använda en omloppstid polermaskin med en lammull eller frotté pad.
4

Blöt en bit av 1000-grit vått /torrt sandpapper i vatten i 10 minuter. Slipa försiktigt i raka slag. Gör samma sak med 1500-grit vått /torrt sandpapper, utom sand i rät vinkel mot dina tidigare stroke. Upprepa med 2000, 2500 och 3000-grit vått /torrt sandpapper, varje gång slipning i rät vinkel mot dina tidigare stroke.
5

handpolering eventuella kvarvarande repor. Städa upp varenda bit av polermedel. Vaxa linsen grundligt med klistra vax. Detta kommer att hålla smuts, surt regn och vägsalt från skada strålkastaren på ett tag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122852.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.