Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Tips om rengöring Kärlek Bugs Av Du Car

Kärlek buggar är säsongsbetonad och endast visas för ett par veckor två gånger per år. När de är aktiva, kan de orsaka en enorm mängd skador på bilens färg om de lämnas på länge nog. En enkel tvättning eller ens en tvätt med en högtrycksslang kommer inte ta bort Kärlek buggar när de har torkat på ytan av din bil. Produkter
p Det finns flera produkter som kan användas för att ta bort Kärlek buggar ur huven, stötfångaren, grill, vindruta och speglar av ditt fordon. Kan

torktumlare ark blötas och användas att torka buggar bort. De är gjorda av polyesterfibrer som är bra för att ta bort även fast-på buggar, men om gnuggade för hårt kan orsaka repor i klarlack måla.

Flytande removers kan användas tillsammans med en kvittas mjuk svamp till enkelt ta bort de döda buggar som fastnat på ditt fordon. Vätskor som bugg och tjära remover, Simple Green, WD-40 och fat vätska kan alla hittas på din lokala bil butik. När du tar bort buggar
Borttagning

, spola hela området så att alla de torkade buggar är helt våt. Detta kan lossa några av dem och göra det lättare att ta bort dem. Om du använder torktumlare ark, väta torktumlare ark och skrubba ytan av bilen med hjälp av en liten mängd tryck. Skrubba tills buggar är borta, skölj ytan och byta till ett nytt blad ofta.

Om du använder en vätska, sprej eller torka av den på ytan av bilen tills den täcker alla buggar. Låt vätskan stå i cirka fem minuter och sedan skrubba med en nettas svamp. Använd små cirkulära rörelser när du skurar för bästa resultat. Skölj ytan ofta så att du kan se dina framsteg.

När du har tagit bort Kärlek buggar, skölj bort smuts från i bilen och tvätta hela bilen med tvål biltvätt. Skölj noga.
Skydd

När bilen har tvättats och torkat, kan du använda en skyddande så att den kärlek buggar inte håller sig till den målade ytan lika lätt som tidigare.

stötfångaren, vindruta och speglar, kan du använda ett tjockt lager av vax. Vaxa bilen som vanligt, använder ren carnuba vax och låta den sitta på ytan inte längre än fem minuter. På framsidan av bilen, använd en mycket tung lager av vax, ta bort den och sedan vaxa det området igen.

Du kan också belägga problemområden med Rain-X, vilket hjälper till att stöta bort insekter. Rain-X bör tillämpas på vindrutan för att hålla buggar från att fastna till den. Vissa människor använder sprayen nonstick matlagning på sina fordon, men detta kan orsaka allvarliga skador på bilens lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122356.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.