Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Skunk Spray på bilar

Köra över en skunk eller helt enkelt passerar genom en skrämd skunk under körning kan orsaka skunk att avge en illaluktande lukt på ditt fordon. Skunkar har en körtel som producerar en skadlig dimma. När en bil träffar djuret, slappnar av musklerna som håller all spray inuti och lukten är släppt. Tvätta bilen flera gånger och med flera produkter för att permanent befria foul lukt från bilen. Saker du behöver
Flytande tvål
Bucket
Vattenslang
Dry senap
Duk
Vaniljextrakt
Container
Visa fler instruktioner

1

Häll flytande tvål i en hink med kallt vatten och tvätta bilen så fort du märker skunk lukt. Förhindra tvål fläckar genom att spraya bilen ner ordentligt med en vattenslang innan du tvättar den med tvål. Genast rengöra din bil så snart du märker skunk lukten bidrar till att eliminera en del av lukten.
2

Tvätta fordonets hjul och området under din bil med en torr senap och vatten blandning. Enligt University of Kentucky College of Agriculture Cooperative Extension Service, upplösning av en kopp torr senap i en hink med vatten och tvätta hjulen och underredet på din bil kan ta bort en skunk lukt.
3 < p> Öppna bilens fönster och dörrar så att frisk luft i. Frisk luft hjälper neutralisera skunk lukt.
4

Placera en trasa, mättad med vaniljextrakt, i en öppen behållare och lägg dem på insidan av bilen. Enligt University of Kentucky College of Agriculture Cooperative Extension Service, kan en mättad vaniljextrakt trasa bort skunk lukt från din bil. Låt doftande trasa i bilen tills skunk lukt är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123039.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.