Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren bilar & lastbilar

amerikaner rapporterar en genomsnittlig pendla på 23 minuter. Eftersom de flesta människor kör till jobbet, det är en hel del tid i sina bilar. Personer med långa pendlar tenderar att ha fler hälsoproblem - stressrelaterade problem - än människor som gör korta resor till arbete, enligt Gallup-Healthways Well-Being Index. Spendera så mycket tid i en smutsig, otvättad bil hjälper inte frågor. Rengöring av en bil, inifrån och ut, inte kan förkorta din pendla, men det kan göra det lite mindre obehagligt. Saker du behöver
Slang
Bucket
stor svamp
Diskmedel
Stiff borste renare
Fönster
Pappershanddukar
Cloth trasor
Bilvax
Små soppåsar
Vacuum
Spray rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
Tvättmaskin
1

Fyll en 5-liters hink med varmt tvålvatten. Använd svampen för att rengöra utsidan av fordonet, ta bort smuts och skräp med cirkelformade, svepande rörelser.
2

vatten Splash tvål på hjul och navkapslar. Använd borste för att skrubba smuts och skräp från hjulen och navkapslar eller fälgar. Ur slangen Addera 3

Spraya vatten på bilen och hjulen för att ta bort tvål rester. Låt inte tvålen torka på bilen.
4

Spraya fönstren med fönsterputs. Torka av renare från fönstren med en vikt pappershandduk. Upprepa vid behov för att ta bort streck. Tills bilen har torkat
Vaxning
5

Vänta. Parkera bilen i skuggan för att vaxa den.
6

Arbete i små sektioner. Applicera ett tunt lager av vax till varje avsnitt. Vänta tills den är dis, eller slå något grått och vitt.
7

bort vaxet genom att polera med en mjuk trasa. Upprepa på alla målade ytor i bilen. Addera invändig rengöring
8

Plocka upp något skräp i bilen och placera det i en liten soppåse. Håll ett litet utbud av soppåsar i bilen för att städa upp efter måltider.
9

Använd en butik vakuum för att avlägsna smuts och skräp. Lägg ett smalt munstycke för svåra att nå platser, såsom utrymmet mellan och under sätena. Använd en hård borste, tvål och vatten för att avlägsna smuts eller lera från säten eller golvbrädor.
10

Spray rengöringsmedel på säten, instrumentpanel och ratt för att rengöra dem och hindra dem från sprickbildning eller uttorkning . Använd hushållspapper för att avlägsna eventuella strimmor kvar från rengöringsmedlet.
11

Rengör insidan av dina fönster med fönsterputs. Använd hushållspapper för att avlägsna eventuella ränder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123142.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.