Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur till Ren Strålkastare på en 1999 Ford Tarus

På en äldre bil som en 1999 Ford Taurus, kanske du märker att strålkastarna blir gulnade, dimmigt och jolleseglare. Rengöring strålkastare på samma sätt som du rengör resten av bilen kommer att bli av ytlig smuts, men för att få dina strålkastare ser glittrig och nytt, måste du ge dem en liten individuell uppmärksamhet. Över tiden, tvålrester, miljögifter, och damm samlas på strålkastaren. Saker du behöver
bomullstrasa slang Flighter Garden eller hink med vatten
Blandarskålar
Bakpulver
Windex eller andra fönsterputs
Pappershanddukar
Visa mer Instruktioner
1

Put 4 msk. bakpulver i bunke. Lägg bara tillräckligt med vatten att göra en pasta.
2

Blöt bomull trasa och ring ut så mycket vatten som möjligt. Trasan ska inte vara drypande våt.
3

Doppa trasan i bakpulver pasta och börja skura dina strålkastare med pastan. Använd små cirkelrörelser när du skrubba strålkastarna. Den bakpulver fungerar som en mild skur pulver som inte kommer att lämna repor på ytan av dina strålkastare. Pastan blir grå eller brun som du skrubba. När du ser att pastan är mycket smutsigt, byt ut det med färsk pasta.
4

Skölj strålkastarna med rent, färskt vatten när du har helt rensat båda strålkastarna. Du kan antingen använda en trädgårdsslang eller en hink med vatten för att skölja pastan bort strålkastarna.
5

Spray strålkastarna med Windex eller liknande fönsterputsmedel. Skummande fönsterputsare fungerar också bra eftersom de stanna kvar medan du arbetar. Använd pappershanddukar för att polera strålkastarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122647.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.