Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man reparerar en Headlight Scratch

mörkerkörning eller körning genom dåligt väder med repor på din strålkastare hindrar den fulla lyskraft av strålkastarna. Fysiska skador på utsidan hölje av strålkastarna kan uppstå efter många år av slitage. Solljus tenderar också att skada plasten. Det ultravioletta ljus arbetar sig djupt in i det inre av plasten. Du kan ta bilen till en bilmekaniker för att åtgärda eller byta strålkastarna. Men det finns huskurer du kan utföra utan att gå till en bil affär eller köpa en helt renare namn strålkastare. Saker du behöver
Rengöring handskar
Sponge
Pappershanddukar
Maskeringstejp
1000-grit sandpapper
1500-grit sandpapper
2000-grit sandpapper
2500 - grit sandpapper
3000-grit sandpapper
Polermaskin med 3M våffla pad
3M glasyr polska
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Sätt på städning handskar och tvätta strålkastarna med en svamp och lite vatten. Torka av strålkastarna med hushållspapper.
2

Applicera maskeringstejp runt utsidan av strålkastarna för att skydda lacken på bilen.
3

Blöt en ark 1000-grit sandpapper och sand ut repor. Sedan blöta 1500-grit sandpapper och använda den för att ta bort de kvarvarande repor.
4

Blöt 2000-grit sandpapper något och använda den för att ta bort repor från tidigare sandpapper. Framsteg till 2500-grit och 3000-grit sandpapper om minut repor kvar.
5

Applicera 3M glasyr polish på polermaskin s svammel pad.
6

Sätt på skyddsglasögon att se till att dina ögon är skyddade från eventuella projektil kemikalier.
7

Vrid polermaskin på sin högsta hastighet, 1800 eller 2000 rpm beroende på modell. Om du tog bort strålkastarna förväg, be någon hålla på plasten, eftersom polermaskin kunde snurra plasten på sin plats.
8

Rengör plast strålkastarglasen noggrant för att avlägsna eventuella rester. Torka med hushållspapper eller en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122831.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.