Hur man rengör underredet för Car Show

När en bil tas till en auto show, måste varje del av det är immaculate. Bilen är under intensiv granskning från fender till stötfångaren, och från taket på underredet. Rengöring av underredet till punkten med jungfruliga glans är arbetsintensiv, men inte svårt. Saker du behöver
Cleaning lösning
Slang
Steamer
tryckmunstycke
skurning verktyg
Visa fler instruktioner
Rengöring underredet
1

Välj din rengöringslösning. Bildelar butiker säljer speciella rengöringsmedel. Men många auto entusiaster väljer att använda lösningsmedel som ugnsrengöring eller ens miljövänliga rengöringsprodukter för hemmet. Forskning de olika alternativen och bestämma vilken renare är bäst för dig.
2

Höj bilen. För att rengöra underredet, måste du ha åtkomst till den. Du kan höja din bil på ett rack, ramper eller med domkraften.
3

Samla dina leveranser. Få din slang, och se till att du har munstycket fastsatt och slangen ansluten till kranen. Prep din rengöringslösning, blanda det enligt anvisningarna.
4

Spray underredet med vatten. Använd den trycksatta munstycket för att spränga en skarp sprayen vid underredet för att rengöra den av den ursprungliga skräp. Var försiktig när du gör detta. Kontrollera att du bära skyddskläder och eventuellt glasögon.
5

Arbeta dig rengöringslösning hela underredet med din skrubbning verktyget. Var noggrann vid rengöring ut hela korn.
6

Skölj bort rengöringsmedel med ytterligare kraftig vattenstråle. Ta din tid att göra detta sköljning, att se allt det smutsiga vattnet renas bort.
7

Lämna bilen för ett par timmar att torka.
8

Polera underrede med en mjuk trasa. Det bör redan vara glänsande från reningsprocessen, men detaljer för en show bil fokuserar mycket på glans faktor. Buff varje yta du kan nå. För en extra dos av glans, kolla med din lokala Biltema för polish eller en avslutande spray.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120918.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.