Hur polska Bränsletankar & Fälg

Polering metallen fälgar och bränsletank på din bil håller dem i toppskick. Eftersom både bränsletanken och fälgar på bilen sitter nära marken, är det viktigt att putsa dem regelbundet. Under polering processen, kan du ta bort smuts och annat skräp som kommer i kontakt med dessa bildelar innan skräpet har chansen att kakan på metallen. Ta din tid när du arbetar, eller din polering jobb kan faktiskt moln metallen, tar bort sin glansiga yta. Saker du behöver
Auto polska
Bucket
1 gallon varmt vatten
1/4 kopp tvål Sida 2 dl ättika
Duk
Handdukar
högtryckstvätt
Bomullsswabs
Visa fler instruktioner
Polering av bränsletank
1

Köp en automatisk polish som är säkert för aluminium. De flesta gastankar är aluminium eftersom den motstår korrosion och skapar en stark skal bränsletank.
2

Ställ bränsletanken på en skuggig plats där den kan svalna. Medan det svalnar, fylla en hink med 1 liter varmt vatten, 1/4 kopp flytande diskmedel och 2 koppar vit vinäger.
3

Doppa en mjuk trasa i tvållösning . Torka utsidan av bränsletanken med trasan. Skölj trasan i tvållösning regelbundet som du rengör din bränsletank.
4

Gnid ut svåra klumpar av smuts och skräp med bil gnugga förening. Doppa i hörnet av en torr trasa i föreningen och skrubba tanken med det.
5

Skölj tanken och ställ in den på tork. Du kan skynda på torkningen genom att badda tanken med en absorberande trasa.
6

Häll en liten mängd auto polish på en mjuk trasa. Gnid den torra utsidan av bränsletanken med trasan i en cirkelrörelse tills polerrester försvinner. Applicera mer polish till tanken tills hela utsidan av tanken har en fin, jämnt lager.
7

Låt tanken tid att torka innan du polera ytan med en mikrofiberduk. Gnugga ytan av tanken med trasan i cirkulära rörelser tills du tar bort all polish rester och grumling.
Polering Fälgar
8

polish Köp auto som arbetar med den typ av fälgar du har. Till exempel, om du har stålfälgar på dina däck, behöver du en polish som arbetar med stål. Använd inte bara någon polish för jobbet eller så kan du sluta med ett dåligt resultat.
9

Besök din lokala biltvätt att använda högtryckstvätt. Högtryckstvätt fälgarna att ta bort skräp. Om du har spinning fälgar, vrider fälgar för att du noggrant rengöra bort skräp.
10

Häll en kvarts storlek droppe polish på en putsduk. Rub den del av duken på fälgar i små, cirkulära rörelser. Gnid kanten tills alla tecken på polska försvinner.
11

Coat hela kanten på polska. Nå i små orter med en bomull öra svabb. Låt polish torka.
12

Buff metallen fälgar med en ren mikrofiberduk. Tryck på duk till metallen och polera det genom att föra trasan i små cirklar. Buff metallen tills den glimmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121814.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.