Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Konsumenträttigheter för Bilfinansiering

Konsumenträttigheter för egenfinansiering finns för att skydda bilköpare från underprissättning eller diskriminering av auto återförsäljare. Det finns både statliga och federala riktlinjer som täcker konsumenternas rättigheter för egenfinansiering. Citron lag

Dessa lagar kräver en återbetalning eller ersättning för ett fordon som, efter köpet, har funnit defekt och kan inte repareras ordentligt efter en viss tid eller antal försök.


Consumer Credit

Co-undertecknarna måste få skriftligt meddelande om deras ansvar i finansieringsavtalet. Avsättningar i köpekontrakt såsom att utse inkomster, bekännelser av dom, undantag för befrielse eller säkerhetsintresse av hushållens egendom är olagligt.
Sanningen i Utlåning

En skriftlig redogörelse för villkoren för egenfinansiering krävs. Dessa termer inkluderar den effektiva räntan (APR), totala avgifter, månadsbetalning, avgifter för försenade betalningar, förfallodatum och längden på avtalet.
Equal Credit Opportunity

Du kan inte nekas kredit på grund av ålder, nationalitet, religion, kön, civilstånd eller inkomstnivå. Du kan inte laddas högre eller ges gränser för hur mycket du får finansiera.
Tidsplan

Det finns bestämmelser för ett ersättande fordon, återbetalning eller annullering av avtalet om konsumenten tillämpar lagen inom en fastställd tidsfrist. Vanligtvis är detta 30 dagar efter att ha tagit besittning eller inom de första 12.000 till 18.000 miles för att använda auto.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100576.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.