Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en auto lån från en bank

När du köper en bil, kan du frestas av reklam från bilhandlare som hävdar att du kan ta emot 0 procent finansiering i fem år. Dessa lån kräver nästan perfekt kredit, dock, och andra sökande kommer att få betala skyhöga räntor. Som CarBuyingTips.com antyder, kommer bilhandlare använder ibland obskyra kreditbyråer eller särskilda typer av kredit poäng som kommer tillbaka lägre än din faktiska FICO poäng för att undvika att ge dig sina säljfrämjande priser. För att få en rättvis ränta och bra service, kan du vara bättre att få din auto lån från en bank. Instruktioner
1 priser

Shop med dina lokala banker. Detta kan göras genom att besöka bankens webbplats, eller genom att ringa grenarna direkt för att få en offert. Se till att de kurser du tittar på motsvarar den bil du planerar att köpa, som vissa banker erbjuder olika priser för ny bil finansiering används kontra.
2

Besök din valda banken att vara pre- kvalificerade. Du kommer att bli ombedd att fylla i en ansökan om auto lån och kan åläggas att tillhandahålla dokumentation av din inkomst. Banken kommer att ge dig ett godkännande brev som visar hur mycket de är villiga att finansiera för dig.
3

Handla för bil du vill köpa, och se till att hålla dig inom den prisklass som banken är villig att erbjuda dig.
4

Informera återförsäljaren som du redan har säkrat finansiering när du har valt din bil. Visa den anställde säljer du bilen ditt godkännande brev, och låt dem veta att du kommer att vara tillbaka för att betala för bilen så fort du är klar med finansieringen processen med din bank.
5

Besök din bank, föra med dig information om bilen. Banken kommer att behöva veta ramnumret (VIN), märke, modell, år och funktioner i bilen. Detta gör det möjligt för banken att utfärda ett slutligt godkännande på ditt lån och upprätta lånehandlingar.
6

dokument undertecknar lån på din bank, vilket gör att du förstår alla lånevillkoren. När du är klar, kommer banken ut en bankväxel utställd till generalagenten.
7

Ta bankväxel din bank utfärdar till återförsäljare för att betala för din bil. Genomgå kompletterande dokumentation som krävs i återförsäljaravtalet, och ta bilen hem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100577.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.