Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur få ett billån med No Credit

Det är möjligt att få ett billån utan kredit om du är smart och bestämd. Med en handpenning, god sysselsättning historia och anständig inkomst för att stödja din bil betalningar, har otillräcklig kredit inte vara avskräckande för bilfinansiering. Det finns både banker och återförsäljare fordon som erbjuder billån till konsumenter som helt enkelt inte har en kredit historia. En bil lån kan även hjälpa dig att bygga upp bra kredit över tiden. Instruktioner
1

få en kopia av din kredit rapport. Även om du har mycket låg kredit, bör du fortfarande har en kreditupplysning och du måste kontrollera det för fel eller utelämnanden. Om du får ett meddelande om att det inte finns tillräcklig information om ditt namn och personnummer, det är samma budskap potentiella långivare kommer också att se.
2

Spara upp till din bil handpenning för att öka din chans få en bil lån även utan god kredit. En stor handpenning kommer att öka dina odds att få ett lån.
3

Räkna ut hur mycket du har råd att spendera på en bil. En tumregel är att din årliga transportkostnader, inklusive fordon betalningar, underhåll, bränsle och vägtullar, bör inte vara mer än 10 procent av din årsinkomst. På månadsbasis, innebär att din totala fordonskostnader på en $ 3000 intäkter bör vara endast $ 300. Om bränsle och reparationer är $ 100, kan du råd potentiellt en $ 200 betalning.
4

Besök din bank, eller om du inte har ett konto, ställa en upp direkt. Sedan diskuterar en kredit eller auto lån med platschef. Låt henne veta din kredit historia, inkomster, sparande och förmögenhet och hon kommer att avgöra om banken kan göra ett lån för dig. En auto lån från din bank är det första valet och du kan få lägre priser än när du köper från en återförsäljare.
5

Besök din auto återförsäljare med din budget i hand och lån erbjudande från din bank om du fick en. Om du inte får ett lån från banken, närmar återförsäljaravtalet manager med dina detaljerna och ta reda på om det återförsäljaravtal kan utfärda ett lån med ditt inköp av fordon. Var noga med att betona din handpenning, vilket förhoppningsvis kommer att hjälpa dig att säkra en auto lån utan kredit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100527.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.