Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur du köper en bil online med Bad Credit

Du kan köpa en bil på nätet med en dålig kreditvärdighet - köpa bilen med kontanter eller få ett billån. Bad kredit auto lån kräver vanligtvis en hög handpenning och har mycket höga räntor. De kan också ha ytterligare avgifter som prime auto lån vanligtvis inte har. När du köper en bil eller ta ut ett billån, se till att du arbetar med välrenommerade företag. Kontrollera bolagets notering med Better Business Bureau innan du skriver något kontrakt eller skicka betalningar. Instruktioner
1

Överväga att köpa en begagnad eller ny bil på nätet med kontanter om du har en dålig kreditvärdighet. Dålig kredit auto lån är svårare att få godkännande för och komma med mycket höga räntor och avgifter. Att köpa en bil kontant kan bli dyrare på framsidan, men du kommer att spendera mindre pengar i det långa loppet. Köpa en bil på nätet är oftast billigare än att köpa en från en vanlig återförsäljare på grund av lägre kostnader och större lätthet att jämföra priser.
2

Document din inkomst och befintliga tillgångar så stor utsträckning som möjligt. Betala dina räkningar i tid och göra åtminstone minimala lån betalningar varje månad. Detta kommer att öka dina chanser att bli godkänd för en dålig kredit auto lån.
3

Ansök om dåliga krediter auto lån på nätet. Skicka in ansökningar för flera långivare för att få de bästa priserna. I de flesta fall kommer dåliga krediter auto långivare ge lån endast för vissa märken och modeller av fordon upp till ett visst pris gräns. Du kommer troligen att behöva lämna en handpenning mellan 20 procent och 50 procent av värdet på bilen.
4

Välj en bil som passar dina behov godkänts för lånet som du säkrade. Om du ska köpa bil på nätet, vara säker på att du har möjlighet att inspektera fordonet innan du köper den. Säljaren kan vara vilseledande.
5

hålls aktuella med ditt lån. Om du inte gör det, kommer din bil att återtas och din kreditvärdighet vidare skadad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100567.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.