Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Det bästa sättet att få en bil lån

Om du letar efter en ny eller begagnad bil men inte har pengar att betala för en, kommer du behöva säkra ett billån för att finansiera ditt köp. Shopping för ett sätt att finansiera ditt billån är nästan lika komplicerat som att välja rätt bil, så det är viktigt att du stötta upp din kredit och göra en del bil-lån forskning innan träffa några partier. Stötta upp Credit

Dålig kredit gör det svårt att få en bil lån och åtminstone kan blåsa räntan på billån bör du tilldelas en. Innan du funderar på att köpa en bil, kontrollera din kredit värdering med någon av de tre populära kredit värdering (TransUnion, Experian eller Equifax) och se till att din poäng är relativt anständigt --- 600 eller högre. Tänk på att desto lägre blir din kredit värdering, desto högre din ränta bli. Det kanske inte verkar så mycket i början, men det kan göra en betydande inverkan på din månatliga betalning.

Baserat på din kredit värdering, arbetet med att avsluta din revolverande kreditkort och clearing anmälningar om sena betalningar. Det kan ta upp till sex månader eller mer för att fixa din kredit värdering så att du kan få en bil lån till en rimlig ränta.
Billån Shopping

det är bra att ha en uppfattning om den bil du vill köpa innan du ansöker om ett lån, försök att undvika bil massor och påträngande försäljare. Gör din bil söka på nätet först och skriva ut några exempel på bilar i din budget.

Ansök om ett billån på banker i ditt område --- speciellt din personliga bank --- först så att du kan jämförelse-butik räntor, lånebelopp och payoff perioder (24, 48 eller 64 månader). Detta kommer att säkerställa att du får bästa billån möjligt som passar din budget och betalningsplan. Har minst 5 procent till 10 procent kontant för att lägga ner på din bil lån i syfte att säkra den lägsta räntan möjligt, och se till att avsätta lite extra pengar för försäkring och skatt och titel, om det behövs. Om ditt lån är godkänd, kommer din bank ger dig ett lånelöfte brev (eller check) som är bra för 30 dagar.

Komma lånelöfte kan du säkra dina pengar först så att du kan handla och provköra bilar utan att behöva oroa finansieringen.

bil massor erbjuda egna lån tjänst, som uppgår till samma som ett banklån förutom att bilen mycket fungerar lånet för dig. Även om detta kan vara bekvämt för alla som behöver en bil snabbt, kan det resultera i att du får en mycket dålig lån med en uppblåst, märkt upp räntan. Säkra en bil lån från en bil parti kan också distrahera dig från noggrann bil shopping.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100574.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.