Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur att skjuta en bil betalning

Dagens oroliga ekonomin har tvingat många amerikaner att dra åt svångremmen och "skär fettet" för att klara av den finansiella stormen. För vissa människor, innebär att skjuta upp eller senarelägga deras bil betalningar. Därvid kan ge en kort respit, är tyvärr inte alla möjlighet att skjuta på sina lån. Långivaren och villkoren i låneavtalet bestämma lämpliga. Här är några riktlinjer att följa om du vill skjuta upp din bil betalning. Instruktioner
1

förstå vad det innebär att skjuta upp din bil betalning. Du kommer fortfarande att vara ansvarig för hela beloppet på ditt lån. Godkända uppskov sökande dock beviljas en frist innan de måste fortsätta att göra betalningar.
2

Kontakta din finansbolag eller låneinstitut och förklara din ekonomiska situation.

3

Fråga om villkoren för din bil lån eller leasing avtal gör att du kan skjuta upp din bil betalningar tills du får tillbaka på fötterna. Vara beredd att tillhandahålla dokumentation som styrker din anställning status om du är arbetslös.
4

slutföra de nödvändiga pappersarbetet för att skjuta din bil betalningar. Skicka det undertecknade dokumenten och eventuella avgifter som krävs för lånet företaget. Behåll en kopia för din bokföring.
5

Fråga ditt lån officer att utarbeta en fördragsamhet avtal. Detta dokument redovisar din ekonomiska svårigheter och har en plan för att lösa det. De flesta fördragsamhet avtalen uppstår en betalningsplan för att tillfredsställa skulden.
6

kontrollera villkoren för din fördragsamhet avtal med din långivare. Ta reda på hur många betalningar kommer att skjutas upp, om det finns en avgift för att skjuta upp betalningar, när betalningarna ska göras, vad återbetalningsplan är för missade betalningar, och om din långivare kan avvärja negativa kreditupplysningsföretag medan dina betalningar är uppskjuten.

7

Kontrollera om några redan införts avgifter kan dras och om din bil betalning kan skjutas upp utan andra negativa kredit konsekvenser, såsom förseningsavgifter och samtal samling.
8 < p> Begär att alla löften som ditt lån tjänsten sättas i skrift. Läs igenom all information innan du skriver något dokument. Endast underteckna pappersarbete när du förstår villkoren i ditt avtal och hur de påverkar din förmåga att betala av ditt lån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100538.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.