Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en bil med fruktansvärda kredit

Att köpa en bil med hemska kredit kan vara en utmaning, men det är inte omöjligt. Om du är villig att kompromissa och ha kontanter för en handpenning, bör du kunna köpa en bil från en traditionell återförsäljare. Saker du behöver
Personligt
kredit värdering samarbete signerat (tillval) katalog Internet
Telefon
Trade-in fordon
Pengar
giltigt körkort
Aktuellt fordonets försäkring (eller förmåga att skaffa försäkring)
Visa fler instruktioner
Analysera din kredit värdering
1

Analysera din kredit värdering.

kredit värderingar varierar från 300-800, med ett resultat på 800 är perfekt kredit. Utifrån denna värdering intervall, hur hemsk din kredit verkligen är. Poäng under 620 ses som högre risk för långivarna och kallas subprime.

Lägre kredit poäng kommer nästan alltid att kräva en handpenning och /eller inbyte sätt att få en bil lån.

2

Fråga vänner och familjemedlemmar att underteckna lånet.

subprime-låntagare ibland kan få hjälp av en vän eller familjemedlem med god kredit. Om du känner någon som är villig att ansöka om bil lån med dig, fråga dem. Fördelarna med ett samarbete signerat kommer att innehålla en lägre ränta. Om du är godkänd med en co-signer, se till att göra dina betalningar i tid och i sin helhet eller ditt samarbete signerat blir juridiskt ansvarig för att betala lånet.
3

Research bil återförsäljare i ditt område.

Sök på nätet för lokala bilhandlare. Många återförsäljare har särskilda program för köpare med dålig kredit. Begagnad bilhandlare har ofta billigare fordon. För mycket dålig kredit, kanske du har bättre tur med en "Köp Här Betala här" återförsäljare att finanserna i lokalerna i stället för genom en bank.
4

Bestäm vad du har råd.

Räntorna för dålig kredit bil lån kan vara så hög som 25%. Till exempel kommer den totala kostnaden för en bil värderad till $ 10,000 att vara över $ 17.000. Ha detta i åtanke vid fastställandet av försäljningspriset för dina önskade fordonet. Räkna ut vad du har råd med varje månad. Tänk på kostnader i samband med underhåll, bensin och heltäckande försäkring. Försäkringsbolagen använder kredit värderingar i factoring premier, lägre poäng innebär en högre kostnad för täckning
5

Kontakta återförsäljare

Ring de ekonomiska avdelningarna vid utforskade återförsäljare och förklara din situation... Ta reda på om de arbetar med långivare som kommer att finansiera någon i din kredit situation. Berätta din kredit värdering och vad du har för en handpenning. Fråga vad de kommer att betala för din handel om du har en. Också låta dem veta hur mycket du har råd att betala varje månad.
6

Välj ett återförsäljaravtal.

Gör ett urval baserat på vilken återförsäljare erbjuder det bästa värdet. Om endast en är villig att finansiera dig, är ditt val. Om det finns flera tillgängliga alternativ, överväga värdet kostnaderna för att välja en framför en annan. Faktorer att tänka på kan omfatta fordon alternativ, räntor, löptid av lån eller månatliga betalningar.
7

köpa en bil.

Ta ditt körkort, försäkringsbevis, inbyte fordon, en check eller postanvisning för din handpenning och frivilliga samarbete signerat till återförsäljare som du har valt. Provköra bilen och underteckna pappersarbete. Njut av din nya bil!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100563.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.