Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur får man en bil lån med en skatt kvarstad på en kreditupplysning

Att få en bil lån kan vara svårt och tidskrävande process , särskilt när det finns gupp i din kredit historia att oroa sig . Om du har en skatt kvarstad , finns det några saker du behöver tänka på när man försöker få ett billån . Instruktioner
1

Vet hur avseende skatter påverkar din kredit rapport och värdering . Vet att den vanliga sju - årsregeln gäller inte avseende skatter . En skatt kvarstad kommer att stanna på din kredit rapport och fortsätter att påverka din kredit värdering innan du betalar den .
2

Hitta en långivare som kommer att arbeta med dig . Det finns många långivare där ute som kommer att arbeta med kredit utmanade människor , inklusive dem med avseende skatter . De viktigaste faktorerna kommer att vara hur gammal skatt kvarstad är och om du har planer på eller har gjort ansträngningar för att betala de panträtter bort .
3

Räkna med att leta efter en billigare bil , betala en högre ränta och /eller har en högre handpenning eller månatlig betalning . Förvänta dig inte att hitta den dyraste , lyxiga eller bästa bilen ute . Leta efter en begagnad bil med en mindre prislapp .
4

Jämför billån tillgängliga för dig innan du köper . Lita inte på bara återförsäljaren att hitta det bästa lånet . Prata med din bank eller credit union för att se om de kan erbjuda dig en bättre ränta , lägre betalning eller olika alternativ .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100521.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.