Svenska Bil >> Bil Lån Finansiering >> Auto lån >> Content

Hur man Konsolidera billån

Om du har mer än en bil lån du kanske vill överväga konsolidering. Konsolidering gör båda bilarna att vara på samma lån med en räntebetalning. Som ensam kan spara pengar, men de flesta konsolidering företag vill att ditt företag så att de erbjuder dig en lägre ränta. Bara genom att konsolidera du kan spara över $ 100 eller mer per månad. Läs vidare för att lära sig att konsolidera billån. Saker du behöver
uppgifter Auto lån (t.ex. payoff belopp och ränta) katalog Dator
Internet
Telefon
papper
penna
Visa fler instruktioner
1

Få ut dina dokument billån och skriv din aktuella räntan ner på ett papper. Ring det avgiftsfria numret rör ditt lån för att ta reda på payoff belopp. Nästan alla 800-nummer kommer att ge dig denna information. Om du inte kan få det automatiserat än be om en operatör. Skriv payoff beloppet på ditt papper.
2

Kontrollera priser av ett fåtal företag. Detta ger dig en del företag att jämföra och sedan kontakta för det bästa erbjudandet. Två bra auto konsolidering företag är Capital One Auto Finance och HSBC Auto Finance. Börja med dem först. Du kan skriva sitt företagsnamn på Google och få deras hemsida och telefonnummer.
3

Tänk webbplatsen Firs igen. Du kan bara använda detta företag om du har en god kreditvärdighet, men de är så värt det. De betala av din bil lån och erbjuder dig ett lån till en rabatterad ränta. Deras räntor är bra och alltid lägre än vad du betalar för närvarande. Då skulle du ha ditt lån med dem och du skulle inte behöva oroa sig för de andra företagen.
4

Ansök på din lokala bank. Om du har bank vid en institution under en längre tid och dina konton är i god status finns det en god chans att din bank kommer att ge dig ett lån för att betala av ditt billån. Om en bil lån är $ 12.000 och den andra är $ 8000 du skulle vilja låna $ 20.000 på en lägre ränta än vad du betalar för närvarande. Då båda bilarna är betalda och du betalar banken tillbaka mindre pengar än du skulle om du lämnade dina två billån som de var. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-loans/100512.html

Previous:
Next:

Auto lån

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.