Vilka är bilförsäkring Ansvar Krav i Ohio?

Delstaten Ohio kräver att varje motorfordon bär obligatoriska statliga minsta ansvarsförsäkring. Denna täckning skyddar inte nödvändigtvis dig, eller din bil, men det skyddar andra om du skulle orsaka en olycka. Du kan uppgradera din state-minimum ansvarsförsäkring för att skydda dig och din bil, men de är inte nödvändiga. Kroppsskada ansvar $ 12.500 /$ 25.000

Ohio State lagen kräver kroppsskada ansvar minimum av $ 12.500 och $ 25.000. Vad detta innebär för dig är enkel, din försäkring är skyldig att betala upp till $ 12,500 för varje skadad person i bilen. Men de är bara skyldig att betala maximalt $ 12.500 per olycka, vilket innebär att om du har fler än två personer i bilen, kan den tredje personen eller inte kan få sina medicinska räkningar betalas, om var och en av de två första används, eller överskridits deras $ 12,500 gränsen.
Property Damage Liability $ 7500

egendomsskador ansvar är ganska enkelt. Detta är den totala mängden täckning - här $ 7500 - ifall du skulle skada annans egendom när du får i en olycka. Den här egenskapen kan vara en bil, motorcykel, släpvagn, eller ens någons hem. Egendomsskador försäkring täcker bara om något av värde (upp till $ 7.500) att den person som du får i en olycka med kan ha förlorat.
Själv Försäkring

I delstaten Ohio, kan du själv försäkra också. Detta innebär, i stället för att förlita sig på ett företag för att försäkra ditt fordon, kan du försäkra dem själva. Här är ett par av de alternativ som staten Ohio ger bilister med medel för att själv försäkra.

Det första alternativet, måste du få ett intyg utfärdat av Bureau of Motor Vehicles som säger att du har kontanter eller statsobligationer i mängden på $ 30,000 på insättningen med kontoret av kassören i delstaten Ohio.

Det andra alternativet gör att du kan använda ett certifikat av obligation, skapad av BMV. Detta ger dem möjlighet att satsa en fordran till $ 30.000 värde av fastigheter som ägs av dig och en annan person som äger fastigheter som är värd minst $ 60.000. Detta är i princip som att ha en co-signer säger att de kommer att ta på $ 30,000 ansvar, bör du inte kunna betala. Den andra personen på obligationen betalar endast om den första standard.

Du kan också få ett intyg om egen försäkring som utfärdats av BMV om du har mer än 25 fordon registrerade i ditt namn, eller ditt företags namn . De motorfordon ger säkerhet för lånet.

Det sista alternativet är att ha en fråga försäkringsbolag du en $ 30,000 obligation. Villkoren bakom obligationen skulle behöva diskuteras med en försäkring professionell, och kan komma att ändras på en situation-by-läget basis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94244.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.