Hur hitta Commercial Täckning Auto Ansvar

En kommersiell auto ansvar politik kan sökas om du kör en kommersiell auto ägs av ditt eget företag. Denna typ av politik kommer att ge täckning för fysisk skada för andra, men kan inte inkludera din bil i händelse av en olycka. Den automatiska kan innebära en kommersiell buss eller någon offentlig fordon som transporterar passagerare. Komma kommersiell täckning auto ansvar är nödvändig eftersom det innebär att man tar ansvar för alla människor i ditt fordon. Här är hur man hittar kommersiell täckning auto ansvar. Instruktioner
1

gå online och söka efter "Kommersiella auto ansvar täckning." Ange dessa sökord på ett tillförlitligt sökmotor som Google eller Yahoo.
2

Förbered en lista över företag som tillhandahåller ett ansvar politik för ett kommersiellt fordon. Notera telefonnummer för de företag som tillhandahåller kommersiella auto politik. Intresselista de företag du tror har goda rykte.
3

Ring företagets företrädare och informera dem om vilken typ av täckning du söker efter.
4

Samla information om de fyra typer av politik som vanligtvis erbjuds av företagen. Be agenten att lämna uppgifter om Ansvar täckning, kollision täckning, heltäckande och Rental Ersättning Täckning.
5

Förstå klausuler samt din auto används för kommersiella ändamål, och det är mer av en risk faktor, därför kräver tillräcklig täckning. Se till att du omfattas av kroppsskador och andra personens skador på egendom under ansvar täckning.
6

Få offerter från flera företag. Jämför och välj det som bäst uppfyller dina krav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94220.html

Previous: No
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.