Hur man avgör värdenedgång

värdenedgång är skillnaden mellan de priser ett fordon kan säljas för före och efter en olycka. De flesta människor är inte så villiga att betala det fulla marknadsvärdet för en bil som har varit i en olycka och så försäkringsbolaget bedöma din bil måste ta hänsyn till efter olyckor minskat värde. Beräkning värdenedgång är relativt enkel, du kan förvänta dig att betala den värdenedgång för en bil som skadats i en olycka eller att ta emot priset på värdenedgång om din bil har drabbats. Instruktioner
1

Skriv ner märke, modell och årsmodell på din bil. Ta den här, tillsammans med bilder på bilen och en beskrivning av bilen innan den var i olyckan med tre lokala, seriösa bil säljare.
2

Fråga sedan hur mycket de skulle ha sålt bilen för före olyckan. Fråga dem vad de förväntar sig att de kunde få för bilen efter olyckan. Har underteckna dem en skrivelse med denna information.
3

Skriv ner det ursprungliga försäljningspriset från varje bil säljare. Lägg de tre priserna tillsammans, sedan dividera med tre för att skapa ett genomsnittligt pris på försäljning före olyckan.
4

Skriv ner det nya försäljningspriset från varje bil säljare. Lägg de tre priserna tillsammans, sedan dividera med tre för att skapa ett genomsnittligt pris på försäljning för efter olyckan.
5

Subtrahera det genomsnittliga försäljningspriset efter olyckan från det genomsnittliga försäljningspriset före olyckan.

6

Utkast ett brev till försäkringsbolaget förklarar dina metoder och visar den minskade värdet på din bil. Du kan begära att få ersättning för detta genom att antingen ditt försäkringsbolag eller försäkringsbolaget för den person som orsakade olyckan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94238.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.