Kollision försäkring Krav för leasade fordon

När du hyr en bil, är du i huvudsak hyr bilen från banken. Du är ansvarig för att följa alla kontrakt detaljer, såsom att hålla kollision försäkring på din bil hela tiden. Kontrollera med din bank innan du ändrar politik efter din hyra är på plats --- du kan drabbas av ekonomiska sanktioner om dina politiska omfattningar är felaktiga. Kollision Täckning

En kollision Policyn omfattar reparationer av din leasade fordonet eller kostnaden för en förlust till banken om en förlust skulle inträffa. Denna policy är nödvändig under hela löptiden för din hyra. Du är också skyldig att använda din kollision täckning i händelse av kroppens skador på din bil innan din hyra slut och sväng i. Om du inte fixa din skada, leasingbolaget kommer --- du är ekonomiskt ansvarig för de kostnader banken åsamkas vid reparationer. Din försäkring informationen måste lista leasingbolaget som förlust betalningsmottagaren. Från och med juni 2010, LeaseGuide anger att de flesta leasingföretag kräver minst följande täckning för politiska miniminivåer: $ 100.000 per människa och $ 300,000 per händelse för ansvarsförsäkring, $ 50,000 minimum för Property ansvar täckning. Kontrollera med din bank för att bekräfta.
Självrisker och Gap Försäkring

Självrisk gränser avvika med leasingbolag. Även om ditt försäkringsbolag kan tillåta dig att ha så mycket som en $ 1,000 avdragsgill, är du skyldig att hålla den avdragsgilla på $ 500 eller lägre. Uthyrningsgraden banken kräver en låg självrisk eftersom det är osannolikt en person lätt kan göra en hög självrisk betalning i händelse av en större olycka. Hålla din självrisk lite är också till nytta för dig --- det sista du vill oroa sig efter en större olycka kommer upp med $ 1000 för skadestånd, särskilt om du inte kan arbeta. Tänk Gap försäkring om detta inte ingår i ditt hyreskontrakt av banken. Du kan behöva köpa Gap försäkring separat från din leasing institution eller från en oberoende leverantör. Om din bil blir en total förlust, täcker din Gap försäkring tiden mellan återstående betalningarna beror på din bank och vad bilen är faktiskt värt en förlust till ditt försäkringsbolag. Detta gap kan vara tusentals dollar.
Påföljder

Räkna straffavgifter om man inte bibehålla föreskriven kollision täckning. Som ägare av fordonet, kan banken ta ut en försäkring på bilen. Detta är ofta mycket dyra --- mycket högre än vad du normalt skulle betala och på över $ 1.000 i skillnaden mellan er politik betalning och bankerna. Banken är i sin lagliga rätt att ta bilen från dig om du inte upprätthålla adekvat försäkringsskydd. Om föränderliga företag, se till att du ger din leasing institution med bevis på din nya politik täckning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94241.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.