Vad som anses Full täckning försäkring?

Begreppet "full täckning" används ofta av agenter Bilförsäkringar när individer ansöka om försäkringsskydd. Full täckning avser faktiskt bärandet av vissa valfria omfattningar som inte är obligatoriska enligt lag. Medan bära full täckning många inte vara ett rättsligt krav, finns det situationer där det kan fortfarande måste ingå som en del av auto försäkring. Missuppfattningar

Vissa kanske tycker att full täckning innebär täckning fullt ut för alla tänkbara händelser. I Realty, innebär full täckning helt enkelt att fysiskt skada skyddet har lagts till obligatoriska omfattningar, såsom ansvar, personskada eller medicinsk. Ansvar täckning är för personskador och skador som orsakats av försäkringstagaren till följd av en täckt olycka. Medicinsk och personskada skydd ger täckning för skador som försäkringstagaren och passagerare i hans bil.
Typer

De två komponenterna till fysiska skador täckning är omfattande och kollision. Omfattande täckning omfattar skadestånd till försäkringstagarens fordon som inte är relaterade till olyckor, till exempel stöld, skadegörelse eller glaskross. Kollision täckning kommer att betala för att reparera eller byta ut den försäkrades fordonet för skador från en täckt olycka.
Funktioner

fysiska skador omfattningar är de enda som kräver försäkrade att betala en självrisk före täckning börjar. Den främsta orsaken till den avdragsgilla är att hålla rapporteringen av mycket små fordringar från försäkringstagare till ett minimum. Deductibles kommer att variera, men försäkringsbolag sällan erbjuder självrisker på över $ 1.000. Om fordonet finansieras, kan det långivande institutet begära att försäkringstagaren bär full täckning tills fordonet har lönat sig.
Fördelar

Införandet av fysiska skador täckning innebär att försäkringstagaren inte kommer att behöva betala för stora fordon reparationer ur sin egen ficka, vilket kan vara en ekonomisk omöjlighet. Om fordonet är stulet, betyder det också att försäkringstagaren inte kommer att behöva betala för att byta ut fordon i fall det inte återvinns.
Överväganden

full täckning skydd är mycket fördelaktigt i många fall finns det också situationer där det kanske inte behövs. Till exempel, om fordonet lönat sig och har minskat i värde, kan värdet av fordonet gör inte kostnaden för täckningen värt priset. I många fall kan fysiska skador täckning utgör ungefär hälften av den totala premien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94239.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.