Hur mycket Wreck Skador måste göras till en bil innan det var ?

Efter allvarliga skador på en bil , kan det förklaras " var , " eller en " total förlust . " När en bil anses totalt innebär det att kostnaderna för reparationer , hyrbil och förlust av värde överstiger den faktiska kontanta värdet på bilen minus allt skrot värde . Egentligt värde

faktiska kontanta värdet på bilen bestäms genom att hitta värdet på bilen med hjälp av böcker värde guide, uppskattningar återförsäljare och jämförelseuppgifter . Tillsätt sedan registreringen , moms och andra kostnader ersättning .
Reparationskostnader

Statliga lagar och försäkringar isär om hur reparationskostnaderna uppskattas . Vissa försäkringsbolag enbart förlita sig på kvalificerade mekaniker . Andra har ett anspråk justerare göra en visuell inspektion för att avgöra om bilen är en total förlust innan man beslutar att skicka den till en mekaniker . Lagar och policies avseende delar , priser arbetskraft och andra faktorer kan i hög grad påverka reparation uppskattning .
Bedömning Clause och rättstvister
p Om du har en bedömning klausul genom din försäkring och inte överens med försäkringsbolaget avveckling , har du rätt till en bedömningsprocessen . Om du arbetar med en annan parts försäkringsbolag du kan behöva gå genom rättstvister .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94254.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.