Hur man vet om en bil är totalt

Om du någonsin varit inblandad i en olycka, du vet det förfarande som måste följas när du placerar en försäkringsskada. En av de första saker som en justering behöver bestämma är om bilen har totalt. Ett försäkringsbolag kommer inte att betala för reparation av en bil vars värde är mindre än kostnaden för reparationer. Du kan se om en bil har totalt själv genom att notera följande tecken. Saker du behöver
Kelley Blue Book rapport
Visa fler instruktioner
1 p Om bilen inte kan köras till verkstaden eftersom den inte startar eller att delar av bilen är böjda och blockera förarens sikt, det finns en god chans att det är totalt.
2

Kontrollera om det finns någon vätska läcker ymnigt från bilen. Detta skulle kunna vara ett tecken på en dyr reparation som skulle anse att bilen totalt.
3 p Om det finns omfattande skador på den allmänna ramen i bilen, och bilen är över fem år gammal , det finns en god chans att det kommer att betraktas uppgick. Det kan kosta upp till $ 10.000 eller mer för att måla om och bygga en bils ram.
4

Slå upp värdet på bilen på Kelley Blue Book (se direktlänk nedan). Utvärdera om din bil var i utmärkt, bra eller dåligt skick före olyckan. Tänk på att den blå bokförda värdet är bara en riktlinje --- flesta försäkringsbolag använder sina egna privata böcker för att bestämma värdet.
5

bogsera bilen till en auto body specialist för att få en uppskattning på arbetet. Du vill ha en fullständig uppskattning om vad det kommer att ta att få bilen tillbaka till 100%. Om priset på reparation är högre än den blå boken värde, bilen anses totalt. Försäkringsbolaget kommer att ge dig en check för att värdet på bilen och ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94226.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.