Kollision försäkring Vs. Ingen kollision försäkring

Kollision täckning som erbjuds som del av en auto försäkring kommer att skydda den försäkrade, om bilen är skadad i en bilolycka. Om auto Försäkringen har ingen kollision täckning, kommer försäkringsbolaget täcker inte kostnaderna för att reparera ett fordon som skadats i en bilolycka. Den försäkrade föraren bör ta många faktorer i beaktande innan man beslutar om kollision täckning ska köpas. Kollision Täckning
försäkringsbolaget kommer att täcka kostnaderna för reparationer för en bil skadad i en bilolycka, om den försäkrade föraren har kollision täckning.

När den försäkrade föraren har kollision täckning på auto försäkring, kommer försäkringsbolaget att betala för skador på fordonet som orsakats av en kollision med ett annat fordon eller föremål. Försäkringsbolaget kommer att betala för reparationer av fordonet, oavsett vem som bär skulden för olyckan. Den försäkrade förare kommer att ansvara för att betala självrisken och försäkringsbolaget kommer att täcka resten av kostnaden.
Självrisk för bevakning

En självrisk är det belopp en försäkrad Föraren skulle betala ur fickan för att täcka kostnaderna för reparationer. Den personen skulle betala självrisken till auto verkstad fastställande bilen och försäkringsbolaget skulle betala för resten av reparationen. Försäkringsbolagen erbjuder oftast självrisker varierar från $ 250 till $ 1000. En större självrisk kommer att sänka den totala kostnaden för försäkring, eftersom den försäkrade föraren är villig att ta på sig mer av kostnaden för reparationer.
Kollision /Omfattande täckning
Omfattande täckning innebär att försäkringsbolaget kommer att betala för reparationer om bilen skadas av fallande föremål eller väderförhållanden.

Om den försäkrade föraren beslutar att inte ha kollision täckning, kommer stora täckning skyddar även bilen om den är skadad. Omfattande täckning kan användas om bilen skadas genom brand, skadegörelse, stöld, fallande föremål, väder och diverse andra incidenter som inte innebär en kollision. Om bilen är skadad, är den försäkrade föraren som ansvarar för att betala självrisken och försäkringsbolaget kommer att täcka de resterande kostnaderna för reparationer.
Faktorer

När bilen finansieras eller arrenderade, kräver lienholder oftast ägaren att köpa kollision och omfattande försäkring för att skydda bilen. Om den försäkrade föraren har en äldre bil, kan kostnaderna för att reparera den skadade bilen vara mer än vad bilen är värd. Ägaren bör besluta om att ha kollision och omfattande täckning på en äldre bil är värt den extra kostnaden.
Fördelar med kollision täckning
p Det kan vara svårt för den försäkrade föraren att få pengar för reparationer, om den andra föraren begått något fel och inte har försäkring. Om den andra föraren har försäkring, får ta emot pengar för reparationer bli försenad om det andra försäkringsbolaget inte kan komma i kontakt med sina försäkrade föraren eller om den andra föraren tvister som är ansvarig för olyckan. Kollision täckning är praktiskt eftersom den försäkrade föraren kan få bilen fast direkt, oavsett vad som står på fel för olyckan, med minimal ur fickan bekostnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94232.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.