Hur får man tillbaka en total förlust bil

Om du har varit i en olycka, ditt försäkringsbolag - eller försäkring av den andra bilisten - kan besluta att skriva din bil ut som en total förlust. Bilar kan "uppgick" av flera skäl: Det är inte att reparera, eller ålder och totala värdet på bilen kan vara lägre än kostnaden för att fastställa det. Om det senare är sant, så du kanske kan få det var bilen tillbaka. Saker du behöver
Kelly Blue Computer Boka hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1

Begär att du skall få behålla bilen tidigt på försäkringen avvecklingsprocessen. Även om detta inte är en garanti för att försäkringsbolaget kommer att sälja fordonet till dig, är processen lättare om du ber om fordonet innan det skickas till auktion.
2

Forskning värdet på din bil Om det inte hade skadats. Slå upp det föreslagna begärt pris i Kelly Blue Book (www.kbb.com) och det faktiska priset på webbplatserna edmunds.com och nada.com. Detta kommer att ge dig en korrekt bedömning av det belopp som försäkringsbolaget kommer att erbjuda en lösning för ditt påstående om du väljer att inte köpa tillbaka bilen. Addera 3

Lär statens lagar om uppköp backfordon. Vissa stater tillåter inte ägaren att köpa tillbaka bilen från försäkringsgivare. Undantag från denna regel omfatta fordon som har skadats av hagel och de som är äldre än nio år.
4

advokathjälp. Vissa försäkringsbolag kanske inte vill sälja tillbaka din bärgade fordon om priset på uppgörelsen är mindre än försäkringsbolaget kan räkna med att få för bilen på auktion. En advokat kan granska ditt avtal med försäkringsbolaget och berätta om du har rätt till din bärgade bilen enligt villkoren i detta avtal.
5

Kolla in re-köpa bilen på auktion. De flesta försäkringsbolag auktioner är inte öppna för offentliga köpare. Men, om du känner någon med en bärgning licens, kanske du kan övertala honom att hjälpa dig åter köpa fordonet. Var medveten om att när bilen är upp för auktion, kommer det att gå till högstbjudande, och priset kan vara mer än ditt försäkringsbolag betalade du för bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94225.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.