Hur ta reda på om en persons bil är försäkrad?

Oavsett om du har varit inblandad i en olycka med någon eller bara vill spela nyfikna grannen, är försäkringsdata offentlig information. Varje stat kräver drivrutiner för att få ett minimum av bilförsäkring. Här är hur du kan ta reda på om någons bil är försäkrad eller inte. Saker du behöver
Fordon VIN
penna
Paper
Visa fler instruktioner
1

förvärva VIN av fordonet i fråga. VIN (Vehicle Identification Number) är ett 17-siffrigt nummer som används för att klassificera bilar och föra utförliga registrering register. Du hittar VIN genom att titta på den nedre delen av förarsidan vindrutan. Om bilen är tillverkad före 1982, kan det ha färre än 17 siffror.
2

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon per telefon. För en state-för-state databas DMV kontor, besök www.dmv.org, eller kolla din lokala gula sidorna.
3

Berätta företrädaren på DMV kontoret som du har anledning att misstänka ett fordon är oförsäkrat. Erbjud företrädaren VIN så hon kan undersöka fordonet. Om fordonet i fråga har haft sin täckning sjunkit, meddelar försäkringsbolaget omedelbart DMV. Om fordonet är oförsäkrat, kan du hjälpa de lokala myndigheterna med att hitta drivrutinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94227.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.