Risk Management Auto Safety Checklist

En risk är något som kan orsaka en förlust av liv eller en förlust av egendom. Försäkringsbolag och företag vill hela tiden att minska riskerna så att vinsten inte går förlorade. Som ett resultat har många försäkringsbolag och andra organisationer gav råd om hur man kan minska risken vid bilkörning eller utför underhåll på ett fordon. Falls | Boka

Falls är ett problem i nästan alla situationer. Vid återförsäljare och butiker mekaniker måste området vara fritt från skräp så att ingen faller och drabbas av en skada, enligt New York State Insurance Fund. Verktyg bör vara i sitt rätta läge. Slangarna skall inte vara på platser där kunder eller anställda kan resa. Spill ska alltid torkas upp omedelbart. På en mekanisk butik
obehörig användning

, under inga omständigheter bör obehöriga personer använder utrustningen, enligt Armstrong and Associates. Denna regel gäller särskilt kunder. När ingen är närvarande i butiken, ska butiken alltid vara stängda och låsta. De som kör bör vila när de känner sig trötta
Trötthet

. Trötthet kan minska reaktionstiden och kan leda till olyckor. Förare bör inte ta något ämne som kan minska deras reaktion innan körning, såsom läkemedel som kan orsaka dåsighet. Förare bör särskilt inte dricka under körning.
Cargo

Fordon som transporterar tung last och utrustning bör alltid utformas för att hantera sådan utrustning. När utrustning och gods flyttas på och av fordonet, bör ett lämpligt antal anställda skall användas, och lasten ska säkras så bra som möjligt, enligt New York State Insurance Fund.

Mobiltelefoner

När kör en bil, ska förarna inte använda mobiltelefoner och andra störande enheter. Dessa enheter fungerar som en mental distraktion och kan öka antalet olyckor på vägarna. Inte talar i en mobiltelefon under körning kan minska antalet olyckor som inträffar, enligt risk-och försäkringslösningar. Dessutom har många stater gjort det olagligt att köra medan du talar i en mobiltelefon.
Nödsituationer

Nödutrustning såsom första hjälpen kit och krockkuddar bör alltid finnas tillgängligt och fungerar korrekt, enligt Armstrong and Associates. I butiker, bör ögontvätt stationer och nödbelysning alltid vara tillgängliga och funktionella.
Verktygsunderhåll

Verktyg alltid bör kontrolleras för att säkerställa att de fungerar när de utför underhåll på ett fordon. De ska alltid vara rena och fettfria. Alla elverktyg som har skadats sladdar bör ha sladdar ut omedelbart.
Förarens utbildning

Nya förare ska ta en förares utbildning kurs. Dessa kurser lär eleverna hur tryggt att driva ett fordon och även informera dem om farorna med körning. Försäkringsbolagen ger ofta en paus på försäkringen om den försäkrade föraren har tagit ett förarens utbildning förstås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94249.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.