Vad är Commercial Bilförsäkringar?

Kommersiella Bilförsäkringar hänvisar till försäkringar som är inriktade på kommersiella fordonsparker. Dessa flottor kan omfatta lastbilar som används för konstruktion eller en flotta av bilar som används av säljare eller reparation personal. Blanket Täckning

Kommersiella Bilförsäkringar kan innefatta filt täckning, vilket omfattar alla förare av alla fordon i en flotta. I fråga om företag såsom bilhandlare, täcker försäkringen även nonemployee drivrutiner till vissa gränser.
Fördelar

Kommersiella fordon försäkring gör att en företagare att skydda sitt företags nedersta raden från avgifter för att reparera skadorna och olycksfall ansvar.
Överväganden

Vissa företag ställer höga självrisker på deras kommersiella politik Bilförsäkringar. Även detta sänker kostnaden för försäkringspremien, kommer det att öka bolagets exponering i händelse av en olycka.
Special bevakning Identifiering

försäkring kort för en kommersiell auto försäkring kommer att indikera att det är en handelspolitik och kommer också att notera någon speciell bevakning på politiken, såsom oförsäkrade bilist försäkring.
Varning

Beroende på försäkringsgivaren, kan alla anställda som kör krävas för att uppfylla underwriting riktlinjer för försäkringsbolaget. Som ett resultat kan vissa anställda inte omfattas av kommersiella Bilförsäkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94230.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.