Vad är definitionen av Collision Auto politik täckning?

Att hitta en politik Bilförsäkringar för att passa dina behov kan vara skrämmande för även de mest erfarna förare. Men oavsett om du väljer grundläggande ansvar eller en mer omfattande plan, är det viktigt att se till att du och ditt fordon har täckning under den mest effektiva försäkring finns. Definition

Kollision auto försäkringsskydd är precis som namnet antyder. Det försäkrar ditt fordon i händelse av din träffa ett annat fordon eller föremål, eller bilen bli påkörd av ett annat fordon. Det finns två typer av kollision täckning. Den ena är en politik som ger kontanta värdet på din bil. Den andra, mer vanliga kollision försäkringsskydd, kommer att betala för att fixa skador som orsakats av en olycka.
Kostnad

Kostnaden för kollision täckning varierar från stat till stat och även beror på försäkringsbolaget, märke och modell av din bil. Din månatliga premie betalning kan bo relativt låg, om du väljer en högre självrisk. Din självrisk består av out-of-pocket kostnader som du kommer att betala innan försäkringsbolaget betalar saldot på att fixa din bil.
Överväganden

Om din bil är ny eller har varit på väg för mindre än tio år, är det en bra idé att köpa en kollision politik. Den kontanta värdet på din bil avgör huruvida denna typ av försäkring är nödvändig för din bil. Ju högre värde, desto viktigare är det att skydda dig själv och din bil med en politik som omfattar kollision täckning. Dessutom, om du hyr din bil, kommer din finansbolag kräver att du bär denna försäkring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/collision-insurance/94255.html

Previous:
Next:

kollision försäkring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.